Živjo, sem Petra.

Mama dvema živahnima fantoma, ki sta moje največje veselje, navdih in odgovornost.
Mama, ki obožuje svojega življenjskega sopotnika, naravo in živali.

Moja zgodba se začne, ko je moj Anton dobil naročilo za izdelavo spalnice iz cemprina. Vedela sem, da cemprina spalnica prijetno diši veš čas uporabe in vpliva na spanje.

Ker pa sem vedno polna idej, sem naredila vzglavnik iz ostružkov. Sprva me je spremljal občutek, da na ostružkih spijo domače živali. Potem pa sem pogledala širše in ugotovila, da vse najboljše stvari izhajajo iz narave. Po drugi strani se lahko vprašamo: Zakaj bi spali na plastiki, če lahko izberemo naravni material.

Najprej smo ga preizkusili doma. Učinki cemprina so nas popolnoma prevzeli. Vonj po gozdu, iglavcih, globok spanec,… Priporočam ga vsem, ki imate težave s spanjem, tistim, ki se radi pocrkljate ob prijetnem vonju in vsem, ki jih zanima zdrav način življenja.

Vzglavniki so ročno narejeni z veliko pozornosti in ljubezni. Uporabljam samo najkakovostnejši gosto tkani 100% bombaž za notranjo prevleko in organski bombaž za zunanjo prevleko. Prevleki sta kakovostno zašiti z vgrajenima zadrgama, da lahko enostavno dodamo ali zamenjamo polnilo in ju večkrat uporabimo.

Biopina je rezultat moje največje ljubezni do narave in če na tej točki še koga navdušim – osrečim mi to veliko pomeni.

Hvala, ker ste me podprli in si vzeli čas za branje. Hvala, ker brskate po moji trgovini in so vam všeč moji izdelki in še posebej zaradi vaših nakupov, konstruktivnih povratnih informacij in poštenih mnenj.

Želite biti na tekočem
o Biopina ponudbi?

Mnenja strank

0
    0
    Your cart
    Your cart is emptyShop