Politika zasebnosti

Upravljavec podatkov spletne strani www.bio-pina.com, je Anton Kosmač s.p., Hotavlje 1, 4224 Gorenja vas.

Način in namen obdelave osebnih podatkov

Z uporabo spletne strani www.bio-pina.com se uporabnik strinja z veljavnimi pravili in splošnimi pogoji. Uporabnik lahko redno spremlja spremembe splošnih pogojev in posledično način in namen obdelave zbranih osebnih podatkov. Podatki o uporabnikih niso v nobenem primeru predani nepooblaščenim osebam.

Kaj so piškotki?

Piškotki so manjše besedilne datoteke, običajno iz črk in številk, katere obiskano spletno mesto shrani v napravo (računalnik, mobilnik, tablica itd.) z namenom prepoznavanja teh naprav.

Uporaba piškotov

Spletna stran bio-pina.com (e-poštna sporočila, spletne storitve, oglaševanje in interaktivne aplikacije za optimizacijo storitev itd.) uporablja piškotke.
S piškotki vas osebno ne identificiramo. Uporabljamo jih samo za boljše delovanje spletišča.

Z uporabo tega spletnega mesta se strinjate, da spletno mesto www.bio-pina.com nastavi piškotke na vaši napravi.

Zagotavljanje varnosti podatkov

Podatki, ki jih uporabnik posreduje preko spletne strani bio-pina.com so zaupni in se obravnavajo v skladu z veljavno slovensko zakonodajo in Splošno uredbo EU o varstvu osebnih podatkov. Anton Kosmač S.P. bo osebne podatke varovala in preprečevala njihovo zlorabo. Osebni podatki bodo uporabljeni le za namene, za katere je uporabnik dal svoje soglasje. Dostop do osebnih podatkov imajo zgolj s strani Anton Kosmač S.P. in sicer z uporabniškim imenom in geslom.
Za prenose vseh osebnih podatkov uporabnika se uporablja varen protokol SSL.

Privolitev

Z uporabo spletne strani www.bio-pina.com se uporabnik strinja s splošnimi pogoji uporabe, ki so objavljeni na tem spletnem mestu. Uporabnik lahko spremlja spremembe splošnih pogojev ter posledično način in namen obdelave zbranih osebnih podatkov.

Kontaktni podatki

Anton Kosmač s.p.
Hotavlje 1
4224 Gorenja vas

Spletna stran: www.bio-pina.com
E-mail: info@bio-pina.com

0
    0
    Your cart
    Your cart is emptyShop